Пригответе се да се забавлявате още повече с емоджитата в

...
 Пригответе се да се забавлявате още повече с емоджитата в
Коментари Харесай

Обявиха окончателния списък с новите емоджита за 2019 г.

 Пригответе се да се забавлявате още повече с емоджитата в своите известия.
Unicode оповестиха публично новия си лист с емоджита за 2019 година, който включва 230 нови признака, измежду които прозяващо се лице, бяло сърце и щипеща ръка.

Въпреки че описът с нови емоджита към този момент е финализиран, те ще доближат до смарт телефоните едвам след няколко месеца. Unicode ще пусне обновяването през март, само че по-късно ще е належащо известно време на приложенията и операционните системи да дават поддръжка на новите знаци.

Ъпдейтите ще стартират през април и ще продължат до края на годината, съгласно Emojipedia.

Почитателите на емоджитата могат да чакат няколко нови животни, измежду които безделник, видра, фламинго, орангутан и скункс. Има и нови емоджита с хранителна устременост, включително гофрета, масло, лук, чесън и кутия сок.

В окончателния лист тази година влизат също „ прозяващо се лице “ и „ щипеща ръка “.



От Unicode ще създадат промени и в някои от своите знаци, тъй че сърцето, кръгът и квадратът към този момент ще са налични в цялата цветова гама. От Emojipedia означават, че признакът " бяло сърце " е известна молба от страната на потребителите (черното сърце също бе изключително известна добавка през 2016 г).

Тазгодишния лист с емоджита е един от най-разнобразните, като знаците съставляват най-различни култури. Сред тях са сари, индуистки храм, фалафел, мате и Дия лампа.

Ще бъдат пуснати и 70 нови комбинации на емотикона " двойка се държи за ръце ", тъй че всички двойки да бъдат показани във всеки цвят на кожата, написа Mashable.

Сред новите емоджита ще има и над 10, които съставляват хората с повреден слух, незрящите и хората с увреждания. Символите, които бяха препоръчани предходната година от Apple, включват още хора в инвалидни колички, протезни крака и кучета водачи.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР